Webáruház készítés
360 000 Ft-tól
WordPress és WooCommerce alapú webáruház létrehozása. Pontos árajánlatért lépjen velünk kacspolatba!
WooCommerce webáruház
Termékszűrők
Rendeléskezelés
Blog
Social media login
Kapcsolati űrlap
Adminisztrációs felület

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a WordPress honlapok és a WooCommerce webáruházak készítésében, üzemeltetésében és karbantartásában. Ez idő alatt számos elégedett ügyfélnek készítettünk honlapot, legyen az egy egyszerű bemutatkozó oldal, blog, hírportál vagy webáruház. A weboldalak kialakításánál igyekszünk partnereink kívánságit maximálisan szemelőtt tartani. Kulcsszavaink a rugalmasság, türelmesség, precizitás.

A WooCommerce webáruház rendszer az egyik legnépszerűbb e-commerce platform világszerte. Önmagában is jelentős funkcionalitása további ingyenes vagy fizetős modulokkal még tovább bővíthető. Segítségével megoldható a termékek készletezése, a fizetési és szállítási lehetőségek beállítása, valamint a rendelések teljeskörű kezelése.

Webáruházában a látogatók többféle tulajdonság alpján szűrhetik, rendszerezhetik a termékek listáját, hogy így könnyebben megtalálják, a számukra legmegfelelőbbet.

Vásárlói akár social media accountjuk használatával (pl. facebook) is regisztrálhatnak áruházába, ami rendkívül felgyorsítja a vásárlás folyamatát. A biztonságos kapcsolati űrlap már csak hab a tortán.

Weboldalaink felhasználóbarát adminisztrációs felülettel rendelkeznek, melyet a WordPress keretrendszer biztosít. Használata a konkurens eszközökhöz képest jóval egyszerűbb. Amennyiben Ön mégsem szeretné honlapját kezelni (új tartalmak felvitele, frissítések telepítése, stb.), vegye igénybe honlapkarbantartó szolgáltatásunkat és levesszük az Ön válláról a honlap fenntartásának terhét.

WorPress honlap
WooCommerce webáruház

Referenciák

Kapcsolat