Bemutatkozó/Portfólió weboldal készítés
240 000 Ft
Egyszerű, WordPress rendszerű weboldal, melyen keresztül bemutathatja önmagát vagy tevékenységét, esztétikus, mobilbarát formátumban.
Portfólió
Blog
Kapcsolati űrlap
Animációk
Slider
Adminisztrációs felület

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a WordPress honlapok készítésében, üzemeltetésében és karbantartásában. Ez idő alatt számos elégedett ügyfélnek készítettünk honlapot. A weboldalak kialakításánál igyekszünk partnereink kívánságit maximálisan szemelőtt tartani. Kulcsszavaink a rugalmasság, türelmesség, precizitás.

A portfólió típusú weboldalakon az Ön tevékenységének és referenciájának bemutatása nagyméretű képekkel, látványos animációkkal törtnéik. Megoldásaink ugyanakkor mobilbarátak, így okostelefonon és tableten is garantált a működésük.

A WordPress rendszer kiváló blog funkciókkal rendelkezik, így ha blog írással is szeretné növelni honlapjának látogatottságát, akkor keresve sem találhatna alkalmasabb platformot.

A felhasználói élményt a reklámozásra, vagy a szolgáltatások kiemelésre használható slider és a biztonságos kapcsolati űrlap teszi teljessé.

Weboldalaink felhasználóbarát adminisztrációs felülettel rendelkeznek, melyet a WordPress keretrendszer biztosít. Használata a konkurens eszközökhöz képest jóval egyszerűbb. Amennyiben Ön mégsem szeretné honlapját kezelni (új tartalmak felvitele, frissítések telepítése, stb.), vegye igénybe honlapkarbantartó szolgáltatásunkat és levesszük az Ön válláról a honlap fenntartásának terhét.

WorPress honlap

Referenciák

Kapcsolat